About

Bună, eu sunt Veronica

Fondatoare și co-fondatoare a câtorva organizații non profit, a unui business, dar cel mai important „posesoare” a unei familii minunate și a unei vieți pe care o trăiesc cu pasiune și pe care o aduc în centrul atenției în prezentul meu unic și cu ajutorul celor care știu să ne ghideze prin diferite tehnici către căi vindecătoare.

Când îți descoperi pasiunea pentru un domeniu, se întâmplă lucruri extraordinare.

Departe de casă și în permanet contact cu copii și tineri de toate naționalitățile, am realizat cât de importantă este identitatea acestora și cât de fascinant se împletește cu mediul în care trăiește.
Așa s-a născut pasiunea pentru crearea unui spațiu educațional care să vină în întâmpinare părinților/copiilor/tinerilor români prinși între două culturi total diferite, cu modalități de abordare și educare diferite.

Așa am ajuns să-mi aprofundez studiile în Parenting  și apoi în CBT (Cognitive Behavioral Therapy) un domeniu, care s-a dovedit inspirat de experiențele mele cu persoanele de toate vârstele, cu care am venit și vin zilnic în contact și necesar în munca mea cu ei.

Practicarea terapiei cognitiv comportamentală în plan profesional și a meditației și Yoga în plan personal, m-au ajutat să înțeleg și importanța terapiei holistice. Lucrând cu oameni care aveau nevoie de toate cunoștințele în domeniile de mai sus, pe care le-am acumulat de-a lungul anilor, m-am pregătit, de fapt, pentru drumul pe care aveam să-l parcurg pentru echilibrarea sănătății și prezentului meu unic.

Pentru că, așa cum spun englezii, sharing is carring! 🙂

Fiți recunoscători pentru tot ce aveți in prezent! Recunoștința este liantul dintre mulțumirea ta și fericirea pe care o produci celor din jurul tău.